Locatie, corona-maatregelen

Beta4all streeft ernaar zoveel mogelijk bijeenkomsten fysiek te laten plaatsvinden op onze hoofdlocatie, Boswell Beta. Het adres vind je hieronder.  In sommige gevallen en met name bij grotere groepen kunnen de bijeenkomsten ook elders plaatsvinden. De locatie staat altijd duidelijk aangegeven bij je inschrijving. Check het bij onduidelijkheden even bij je docent.

Wanneer het binnen het kader van de coronamaatregelen toegestaan is worden er offline bijeenkomsten georganiseerd met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM. Tentamens worden in principe offline gegeven, maar ook hier zijn uitzonderingen soms mogelijk. In verband met de ontwikkelingen in de coronacrisis kunnen de richtlijnen namelijk zeer snel wijzigen en kan het zijn dat bijeenkomsten ineens weer online of hybride moeten plaatsvinden. In alle gevallen hoor je de laatste informatie via je docent.

We volgen als beta4all de lijn van de Universiteit Utrecht en de RIVM richtlijnen. Ons Coronaprotocol voor offline bijeenkomsten kun je hier downloaden.

Bijna alle cursussen worden gegeven op onze hoofdlocatie:
Boswell Bèta Institute
Daltonlaan 400
3584 BK Utrecht

Details over cursusdata en locaties.

Veruit de meeste cursussen worden gegeven in Utrecht, bij Boswell-Beta. In sommige gevallen worden cursussen online of hybride aangeboden. De exacte informatie vind je bij de betreffende cursus in de elo. In alle gevallen geldt, dat locatie en vorm van de cursussen bij veranderende (corona-)maatregelen ook kunnen veranderen.

Onderstaande links leiden je meteen naar de inlogpagina van Boswell Beta. Je kunt daar (ook zonder in te schrijven) details over de cursussen vinden, zoals exacte tijden en locaties. NB. In verband met wisselende coronamaatregelen kan het natuurlijk zijn dat hierin vrij plotseling veranderingen optreden. Die krijg je dan te horen van de docent van de cursus. Houd hiervoor de ELO en je e-mail in de gaten.

Natuurkunde zalen
Scheikunde zalen
Informatica zalen
Wiskunde zalen

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal gaat bus 28 (De uithof P+R) elke 5 tot 8 minuten naar de Daltonlaan. De halte is nagenoeg voor de deur en de reis duurt 15 minuten.

Bereikbaarheid met de auto

Bij de Daltonlaan zijn 15 parkeerplaatsen gereserveerd voor Boswell Beta (gratis parkeren dus en zeer dicht bij het gebouw). Daarnaast is er achter het gebouw een parkeergarage P1 waar je gratis kunt parkeren. Als daar geen parkeerplaatsen meer zijn bestaat de mogelijkheid om gratis te parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein P2, één afslag naast BCN. Parkeren is op basis van beschikbaarheid.

Meteen inschrijven?
Werken in het voortgezet onderwijs?
Sidebar Nat_001

“Heerlijke colleges met goede enthousiaste docenten!”

“Top. Inhoudelijk goed en prettig overgebracht.”  

“Zonder natk4all zou het voor mij vrijwel onmogelijk zijn geweest om natuurkundedocent te worden.”

“Grote kracht is de goede docenten die weten waar ze het over hebben, geweldig!”

“Leuk aan de colleges en de stof vond ik de toepassingen en het filosofische karakter.”