Locatie, corona-maatregelen

Beta4all streeft ernaar om veel bijeenkomsten fysiek te laten plaatsvinden op onze hoofdlocatie, Boswell Beta (adres hieronder), omdat we van cursisten weten dat met name de face-to-face interactie zeer wordt gewaardeerd.  In sommige gevallen en met name bij grotere groepen kunnen de fysieke bijeenkomsten ook elders plaatsvinden.

Daarnaast heeft de coronaperiode geleerd dat online en hybride werken sons ook effectief kan zijn. Daarom kiezen sommige docenten ervoor om cursussen (gedeeltelijk) online aan te bieden.

De vorm die voor jouw cursus(sen) gekozen is, vind je in principe bij de beschrijving van de cursus. Bij onduidelijkheden kun je even contact opnemen met je docent.

NB: beta4all volgt altijd de volksgezondsheidsmaatregelen van het RIVM in de interpretatie van de Universiteit Utrecht. We hebben gezien dat die richtlijnen vrij plotseling kunnen wijzigen en het kan dus zijn dat fysieke bijeenkomsten (in extreme gevallen zelfs tentamens) toch online of hybride moeten plaatsvinden. Belangrijk: in alle gevallen hoor je de laatste informatie via je docent.

Bijna alle fysieke cursussen worden gegeven op onze hoofdlocatie:
Boswell Bèta Institute
Daltonlaan 400
3584 BK Utrecht

Afwijkingen hiervan worden  aangegeven bij je inschrijving. Nogmaals: bij twijfel neem je contact op met je docent.

Details over cursusdata en locaties.

Onderstaande links leiden je meteen naar de inlogpagina van Boswell Beta. Je kunt daar (ook zonder in te schrijven) details over de cursussen vinden, zoals exacte tijden en locaties. NB. In verband met wisselende coronamaatregelen kan het natuurlijk zijn dat hierin vrij plotseling veranderingen optreden. Die krijg je dan te horen van de docent van de cursus. Houd hiervoor de ELO en je e-mail in de gaten.

Natuurkunde zalen
Scheikunde zalen
Informatica zalen
Wiskunde zalen

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal gaat bus 28 (De uithof P+R) elke 5 tot 8 minuten naar de Daltonlaan. De halte is nagenoeg voor de deur en de reis duurt 15 minuten.

Bereikbaarheid met de auto

Bij de Daltonlaan zijn 15 parkeerplaatsen gereserveerd voor Boswell Beta (gratis parkeren dus en zeer dicht bij het gebouw). Daarnaast is er achter het gebouw een parkeergarage P1 waar je gratis kunt parkeren. Als daar geen parkeerplaatsen meer zijn bestaat de mogelijkheid om gratis te parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein P2, één afslag naast BCN. Parkeren is op basis van beschikbaarheid.

Meteen inschrijven?
Werken in het voortgezet onderwijs?
Sidebar Nat_001

“Heerlijke colleges met goede enthousiaste docenten!”

“Top. Inhoudelijk goed en prettig overgebracht.”  

“Zonder natk4all zou het voor mij vrijwel onmogelijk zijn geweest om natuurkundedocent te worden.”

“Grote kracht is de goede docenten die weten waar ze het over hebben, geweldig!”

“Leuk aan de colleges en de stof vond ik de toepassingen en het filosofische karakter.”