Programma Programma

INF4ALL

Het aanbod voor informatica bestaat uit 8 cursussen van 6 EC. Zie onderstaande tabel.

Aanpassingen inf4all programma!

Op dit moment zijn we bezig met het aanpassen van het vakkenaanbod. Alle vakken zullen vanaf volgend semester 6EC zijn, daarnaast wordt op basis van ervaring en feedback van voorgaande jaren ook nog een en ander aangepast. IoT en Internet Security wordt om het jaar aangeboden. Het vak Basis Functioneel Programmeren wordt omgezet naar een 6EC vak en krijgt een naam die nieuwe stof beter dekt: “Alternatieve programmeermodellen“. Kunstmatige Intelligentie wordt ook 6EC en dekt daarmee het volledige programma van Harvard MOOC af. IoT en Basis Object Georiënteerd Programmeren zijn afgelopen jaar omgezet naar 6EC. Grondslagen en Algoritmiek veranderen niet.

Op dit moment zijn we nog bezig om de exacte invulling van Media en User Experience en Internet Security te bepalen. Ook deze worden omgezet naar 6EC.

Doelgroep

Inf4all is er voor mensen met een technisch/exacte universitaire opleiding die eerstegraads informatica docent willen worden of al aan deze opleiding begonnen zijn – én voor zittende docenten die zich in de examenonderwerpen willen verdiepen! Lees hieronder verder over inhoud, toelating en inschrijving.

Vakken

Naam Semester 1 Semester 2
Basis
Basis Object Georiënteerd Programmeren X
Academisch niveau
Grondslagen X
Algoritmiek X
Specialisatie onderwerpen
Media & User Experience X
Kunstmatige Intelligentie X
Alternatieve programmeermodellen (Voorheen Basis Functioneel Programmeren) X
Internet of Things X*¹
Internet Security X*¹

*¹ “Internet of Things” en “Internet Security” worden om het jaar gegeven. Kijk in de jaarplanning welke er dit jaar gegeven wordt.

Toelating

Hier vind je meer informatie over toelating.

Jaarplanning

Hier vind je de jaarplanning.

Vragen en contact

Neem contact op met de coördinator van Inf4All voor inhoudelijke vragen over het programma.

Logo in4all_sidebar