Jaarplanning

De cursussen worden in principe gegeven op de vrijdag van 10.00 tot 13.00 of van 13:30 tot 16:30. Semester 1 begint eind augustus/begin september en loopt door tot 1 februari. Semester twee loop van 1 februari tot eind juni / begin juli afhankelijk van de exacte data van de vakanties. In de vakanties gaan de bijeenkomsten door met uitzondering van de kerstvakantie en Koningsdag. Ook wordt de dag na hemelvaart uit geroosterd.

LET OP: in de planning staan alleen de contacturen. De inf4all-cursussen zijn echter nadrukkelijk “blended” van opzet, waarbij er van je verwacht wordt dat je (vaak al voorafgaand aan het eerste college!) veel werk thuis of online doet. Voorbeeld: voor een cursus van 6EC (168 uur) staat slechts maximaal 36 uur contacttijd en een tentamen van 3 uur. De overige uren zul je dus elders moeten invullen en dat betekent een stevige tijdsinvestering. Deze blended opzet is nodig om een dergelijke cursus in een relatief beperkte tijdsperiode af te ronden.

Hieronder staat het rooster het rooster van dit en volgend academische jaar. Onderaan de pagina kan je het rooster ook downloaden van dit en afgelopen jaren.

Jaarplanning 2023/2024

Jaarplanning 2024/2025

Let op, concept!

<

Jaarplanning downloaden

Logo in4all_sidebar