Alles over je inschrijving

Inschrijven voor één of meerdere cursussen?

(1) De cursussen gaan uit van een flinke hoeveelheid zelfwerkzaamheid, ook voorafgaand aan het eerste college. Daarom is de inschrijving in principe geopend tot twee weken vóór aanvang van de desbetreffende cursus. Mocht dit niet haalbaar voor je zijn, omdat je bijvoorbeeld je rooster nog niet weet, neem dan even contact op.

(2) Wanneer je je inschrijft, word je doorverwezen naar de website van Boswell Bèta. Zij verzorgen de inschrijvingen voor de natk4all cursussen.

(3) Zorg dat je het juiste factuuradres invult, zeker wanneer je school of een lerarenopleiding de cursus(sen) betaalt. Stem goed af met je opleiding voor hoeveel cursussen je je opgeeft. Sommige opleidingen willen niet dat je je voor meer dan één semester tegelijkertijd inschrijft. Overleg dus even! Je huisadres is nodig voor bevestigingen en -bij goed resultaat- je certificaat. De cursussen zijn kosteloos als je bent ingeschreven bij een Nederlandse universitaire lerarenopleiding of daarvoor een premaster doet. Voor overige cursisten wordt een administratieve bijdragen van 35 euro in rekening gebracht. Het precieze protocol bij inschrijven vind je in deze pdf: protocol bij inschrijven. Lees dit goed door voordat je je inschrijft, het voorkomt dat je onnodige kosten maakt.

(4) I.v.m. de coronamaatregelen zijn de cursussen beperkt tot maximaal 25 deelnemers per groep. We kunnen anders de 1,5 m afstand niet garanderen. Op dit moment is voor sommige cursussen dit maximale aantal deelnemers bereikt. Daarom hebben enkele cursussen twee groepen. Schrijf je vooral in als je wilt deelnemen en doe dat zo snel mogelijk. We zijn druk bezig om een oplossing te vinden waarbij iedereen aan bod kan komen. In elk geval blijven de cursusdata hetzelfde. De details hoor je 2 weken voor aanvang van de cursus. In verband met veranderende maatregelen kan het zijn dat er tussentijds dingen veranderen. Daarvan brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte via je docent.

Klik hier om je IN TE SCHRIJVEN voor één of meerdere cursussen van.

Voor vragen over je inschrijving en/of je betaling, kun je bellen of mailen met Boswell-Bèta.

Voor inhoudelijke vragen over de cursussen en/of de gang van zaken, kun je mailen met Kim Krijtenburg (coördinator).

Meteen inschrijven?
Werken in het voortgezet onderwijs?
Sidebar Nat_001

“Heerlijke colleges met goede enthousiaste docenten!”

“Top. Inhoudelijk goed en prettig overgebracht.”  

“Zonder natk4all zou het voor mij vrijwel onmogelijk zijn geweest om natuurkundedocent te worden.”

“Grote kracht is de goede docenten die weten waar ze het over hebben, geweldig!”

“Leuk aan de colleges en de stof vond ik de toepassingen en het filosofische karakter.”