Locatie

LET OP: we streven ernaar zoveel mogelijk bijeenkomsten fysiek te laten plaatsvinden bij Boswell Beta (m.u.v. van Wisk4all). Wanneer het binnen het kader van de coronamaatregelen toegestaan is worden er offline bijeenkomsten georganiseerd met inachtneming van alle richtlijnen van het RIVM. Tentamens worden wanneer het mogelijk is ook offline gegeven. In verband met de ontwikkelingen in de coronacrisis kunnen de richtlijnen echter zeer snel wijzigen en kan het zijn dat bijeenkomsten ineens weer online moeten plaatsvinden. In alle gevallen hoor je de laatste informatie via je docent omdat dat de meest directe manier is. Vraag het dus even na in geval van onduidelijkheid. We volgen als beta4all de lijn van de Universiteit Utrecht en de RIVM richtlijnen. Ons Coronaprotocol voor offline bijeenkomsten kun je hier downloaden.

Vrijwel alle cursussen worden gegeven op onze hoofdlocatie:
Boswell Bèta Institute
Daltonlaan 400
3584 BK Utrecht

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal gaat bus 28 (De uithof P+R) elke 5 tot 8 minuten naar de Daltonlaan. De halte is nagenoeg voor de deur en de reis duurt 15 minuten.

Bereikbaarheid met de auto
Bij de Daltonlaan zijn 15 parkeerplaatsen voor Boswell Beta (gratis parkeren dus) Daarnaast zijn er twee parkeergarages P1 en P2 waar u gratis kunt parkeren. Als er geen parkeerplaatsen meer zijn op P1, bestaat de mogelijkheid om gratis te parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein P2, één afslag naast BCN. Parkeren is op basis van beschikbaarheid

Meteen inschrijven?
Werken in het voortgezet onderwijs?
Sidebar Nat_001

“Heerlijke colleges met goede enthousiaste docenten!”

“Top. Inhoudelijk goed en prettig overgebracht.”  

“Zonder natk4all zou het voor mij vrijwel onmogelijk zijn geweest om natuurkundedocent te worden.”

“Grote kracht is de goede docenten die weten waar ze het over hebben, geweldig!”

“Leuk aan de colleges en de stof vond ik de toepassingen en het filosofische karakter.”